tisdag 12 maj 2009

Maten är klar!


Vi har ju en liten tradition tillsammans med våra vänner i familjen R. Att varje vecka äta middag ihop. Ena veckan är vi här och sen nästa vecka är vi hos dom. Det är ett alldeles underbart litet avbrott i vardagen. Det känns som man får lite helg mitt i veckan liksom. Även om maten kanske är enkel så är det så mysigt att komma och sätta sig till dukat bord. Eller som idag, att få dukat upp fint för sina gäster, för att göra att dom skall känna sig välkomna till vår middag.
Idag blev det grillat. Majskolvar, revnbensspjäl o lite kycklig. Färdiggjord potatisgratäng på påse blev det till. Lättlagat men gott och uppskattat. Lite vardagslyx att umgås en stund o bara vara tillsammans.
Alla borde göra så här.. nja kanske inte varje vecka... Men jag rekomenderar att ni bjuder över era vänner på middagar mitt i veckan, även när det känns stressigt. Alla skall ju äta och det är härligt att få vara tillsammans en stund med sånna som man gillar.

Jag rekomenderar det verkligen!
In english: First... sorry for the missing english notes before. I'll try to get better on them ;-)
Dinner is served. We had our friends (Family R) here for dinner, in the middle of the week. We have this tradition to cook for eachother every other week. It's a really nice tradtion. A bit of luxury in the everyday stressful weeks. I totally recomend it for everyone to invit your friends on a week day.
(My english is far from perfect but I hope you enjoy reading and that you anderstand anyway *s*)

1 kommentar:

Haggith sa...

thanks for the updates in English! No worries about the imperfection....I understand it all! :)

yes, what a great idea to have friends over during the week. Will have to get that going here! :)