måndag 4 maj 2009

Har idétorka, behöver hjälp

Vill göra kul inbjudningskort till Jakobs barnkalas i juni.
Har DU något förslag på nåt skoj??
En länk eller dyl?

Tipsa mig GÄRNA!


In english: Need help to find a fun idea for an invitationcards to my sons upcomming birthdayparty (in june). Can you help me?? A link or something??

4 kommentarer:

Jakobs kusse Fia sa...

Jag ska försöka förklara min idé till inbjudan.
Klipp ett kuvert i form av en lastbil och så kan man ur själva flaket dra ut själva inbjudan där du ....eller vänta, du kan ju göra själva informationslappen som en registreringsskylt. Adressen skriver du utanpå flaket liksom. Eller klipp kuvertet i den form som han gillar bäst, är det spindelmannen så kan du ju klippa kuverten som ett svart spindelnät eller ha ett vanligt kuvert med svart papper med vita streck på som spindelnät och skriva i nätmönstret informationen.
Gör du som spindelnät kan du ju också limma på sånt där tomteskägg som spindelnät.
Jag fick en massa idéer. Hör av dig om du behöver spåna mera.

fialoppan sa...

Hrmmm...började fundera åt dig och inser att jag är i samma sits som du! Shit vad tiden går fort! Jag gjorde några enkla men färgglada föra året, kolla juni 2008 i min blogg. Blir nog något liknande! Kram!

Lena sa...

Har lagt in bild på Felix inbjudningskort i min blogg nu. Han är totalt frälst i Spindelmannen så det fick bli temat.

//Lena

Susanne H sa...

När min dotter fyllde 5 i år så ville hon själv göra inbjudningskorten. Mycket praktiskt! Vi stämplade upp prisesskronor och prinsesstårtor på vita albumark seda fick hon skälv måla och klippa ut. Jag skar till rosa cardstock i 10x10cm rutor. Vi klistrade motiven på ena sidan och jag skrev inbjudan på andra. Till slut satte hos glitter på sina motiv. Det blev hur fint som helst och K var stolt och glad när hon lämnade över inbjudningarna till kompisarna.
Kram

PS. Tack förresten för det trevliga paketet som landade hos mig häromdagen. Det fanns en massa kul däri. Annorlunda saker frö mig och det är alltid kul. Gillade speciellt notpapperna. :o) DS.