lördag 19 februari 2011

Fixad pall
För ett litet tag sedan fick vi äntligen på tapet på vår kökspall. Fint blev det!
Idag har jag fått plocka bort alla växterna i detta fönster, för John kom på att man kan plocka bort blad och jord från dom. Inte bra! Så.. nu är fönsterbrädan, på bilden ovan, tömd och TOM.
Har plockat och städat en del idag. Jakob har lekt med sin kusiner J o J hela dagen. Gubben har fått feber och är deckad i soffan. Jag och killarna spenderade middag o kväll med svärgeskan S och familj hemma hos svärmor. Trevligt! Jakob är kvar där och ser klart på Melodifestiven.
John åkte hem och sov och jag skall se om jag hinner med att scrappa lite.

5 kommentarer:

Sanna/Pysselglädje sa...

Superfin pall! När jag är klar med alla andra projekt som ligger här hemma och dräller tänker jag pimpa vår pall med. Hoppas att resultatet blir lika snyggt som ditt!

Fröken Pyssel sa...

åh vad fin den blev! det är så roligt att tapetsera möbler :-)

Persilja sa...

Men ojojoj!!!!! Många såna ikeapallar har jag sett tapetserade, men denna vinner alla priser! SÅ JÄKLA SNYGG!!!!! Tapeten! WOW!!!! Färgen!!! Jag jag har ju en lila period just nu så allt lila blir jag förälskad i men oavsett det var detta verkligen en designfullträff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sandra sa...

Åh vad fint!

Kram!

Sara sa...

Så snygg pall!!!

Ses vi på torsdag hos Stella? Jag tar med min filt som jag har virkat, så kan du få se lite färger - men jag tror att du ska välja Tilda-garnet.

Kram!