lördag 22 januari 2011

Orkar ni med?

...fler loppis fynd? ;-)

Här kommer dom i alla fall:

Tre påslakan som skall ingå i mitt projekt lapptäckeEtt puzzel (som skall puzzlas med hela familjen inblandad), ett par burkar och ett blommigtfat (som skall få tjänstgöra som tvålkopp på landet).


Och en till mässingsljusstake till min blivande samling.


Idag besökte jag både Skopan och sen en loppis i Arlanda stad. Den i arlanda har jag varit på väg till flera gånger, men först idag kom jag dit. Lär återkomma. För det var bra där med.


Om någon dag kommer besöksräknaren slå om tlil 60000. Det tänkte jag fira med en liten give-away. Så.. kika snart tillbaka och var med.

KRAM Jenny

5 kommentarer:

Lotten sa...

Vilka fina lakan du fyndat! Härliga färger ihop... Ser fram emot giveaway ;-)

Pernilla sa...

Oooooh oooh ohhhh !!!! Det rosa där! DU! Jag har det rosa i grönt... Tänk om vi skulle idka lite byteshandel? Du får en bit grönt av mig och jag får en bit rosa av dig! Det är samma tyg, samma mönster. Vad sägs? Mejla mig om du vill så kan vi fundera hur stor bit vi vill byta till. persiljekvist@gmail.com
Jag ÄLSKAR morotssoppa med färsk ingefära. Har aldrig provat med apelsin, det lät gott!!!

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Wow vilka grejer du hittat denna gång! Tygerna var verkligen fantastiska :) Och soppan i inlägget över såg supergod ut :D

Sanna sa...

Superfina fynd gumman! =)

Hoppas du har en toppenhelg!
Kraaaaam
Sanna

popetotrora sa...

Det rosa och gula täcket... Wow!!

Själv var jag Erikshjälpen i SPånga idag men hade tyvärr ingen vidare loppislycka. Ett örngott och lite porslin var allt jag hittade. Men men... bättre lycka nästa gång (hoppas jag)! :-)