måndag 17 januari 2011

Omtapetserad byråIdag fick jag ett ryck och började tapetsera lådorna på min gamla byrå. Jonas assisterade med att hämta fram allt till köksgolvet där jag satt och fixade. Han bar. Jag slipade och klistrade. Perfekt fördelning, tycker jag.Var ovanligt pigg i förmiddags och därmed rastlös.
MEN jag lovar att det tog ut sig sen. Efter piffet och lite mat så slocknade jag som en stock. Har sovit middag tre gånger idag. Man är lite som en bebis nu. Äter och sover och är glad om man hinner leka lite däremellan ;-)Johns rum har blivit båda grabbarnas sovrum. Dom sover som änglar tillsammans. Så.. vi njuter och möblerar så att dom båda får plats i det minsta rummet.

John avgudar den "nya" byrån... eller sniffar tapet lim!??Barnens kuddar pryder Jakobs säng.
Litet, men mysigt:


Nu skall det "bara" sys gardiner, tapetseras om och lite annat fix.
Men så här långt är vi alla i familjen supernöjda!

7 kommentarer:

Lotten sa...

Vad fin den blev! Nu blir jag oxå sugen på att fixa med tapeter ;-) Hela rummet ser jättehärlit ut.... kul att se John Blund på plats med!

Kraam Lotten

popetotrora sa...

Ohh...! Den blev otroligt fin byrån! Ibalnd får jag lust att tapetsera typ allt här hemma, för det blir så fint. Men än så länge har jag lyckats hejda mig... :-)

Pernilla sa...

Jättefint!!! Men vad är det för tapet bakom? Som gamla tidningar? Gillar´n!

Jenny Bergvall sa...

Pernilla: den gamla tapeten är en inte gamla tidningar utan en tapet, som vi visserligen gillar mkt fortfarande men den passade bättre när det var kontor i det lilla rummet.

Sanna sa...

Åhh byrån blev superfin! Förstår att sonen..hmm..blev nöjd! ;) hihi..

Kraaaaam
Sanna

Cattis sa...

Vad mysigt det ser ut att va!! =)

Fröken Pyssel sa...

Åh vad fin den blev, och vad fint tapeterna matchar varandra!