tisdag 8 december 2009

Kunde inte låta bli

Idag var jag bl.a. på nya Åhlens i Kista och där föll jag pladask för denna färgglada body o mössa till lillebror. Ja jag kunde helt enkelt inte gå därifrån utan dessa plagg.


En del kan tycka att det är för tidigt att handla saker till bebisen, om något skulle gå fel. Men jag är av den sorten som tycker att det är upp till var och en att känna att man är redo för att handla. Och inte hindras över att något kan gå fel på vägen. Jag väntar barn, inte misslyckande... och om något skulle "gå fel" så tar vi det då... men tills dess väntar vi att allt skall gå bra och att lillebror kommer att använda det vi handlar.
Kan också meddela att detta är inte det första plagg som följt med mig hem till lillebror ;)

7 kommentarer:

Meri(txell) sa...

Superfint, mycket "Jenny"! Och jag håller helt och hållet med vad du säger, jag är precis som du! Synd att vi inte kunde träffas, hoppas du hade det bra! Vi var på kontroll (allt ok med mig) och sedan läkarebesök för Nil (2 mån)... han är redan 6 kg, fattar inte!! Många kramar!!

Millis sa...

Det är väl ingen vikt för en tvåmånaders bebis? Jag vägde 5 innan jag ens kommit ut :p

MM sa...

Klart man ska passa på att njuta av lyckan att vänta barn. Vi vet aldrig vad som väntar runt hörnet, bra som dåligt. Det är ju för väl det.
Kraaaam!

Indra sa...

Vad mysigt att shoppa till lillebror! Så fina kläder! Klart du ska handla, det ingår ju i förberedelserna. Jag tror inte att man blir mer ledsen om man handlat jämfört med om man inte handlat, OM det värsta skulle hända.
Man måste ju våga hoppas, i de allra flesta fall går det ju bra!

TjAnders sa...

Rätt tänkt!!! Man ska utgå från att allt går som det ska! När det inte gör det ångrar man det man INTE gjorde, inte det man gjorde!!!
Till Ängla fick vi be min mamma åka och köpa något att sätta på henne. Vi hade inget med oss. Vi hade inget innan som vi hade "Tänkt" att hon skulle ha.

Skråck är inte alltid något man ska underhålla!

Jozebelle sa...

Jättesöta!!!!

Tette sa...

Go girl - man ska göra det som känns rätt för en själv - jag håller med dig!.