måndag 20 september 2010

Hur sjutton kunde det gå så här??

Vill inte ha någon politisk debatt här. Är inte för att diskutera politik i min blogg.

Men måste undra:
Hur F-n tänkte ni som röstade fram SD i år??
Jag skäms å er sida.
Det gör jag.

Hur sjutton kunde det gå så här??
Hur tänker man? Antagligen inte alls. Eller VÄLDIGT kortsiktigt.

Hur kan man ställa sig på den sidan? Sidan där man tydligt visar att man inte bryr som om folk för att dom har en annan bakgrund eller en annan start i livet. Hur kan man vara så blåögd att man går på deras snack? Hur kan man vara så trångsynt? Hur kan man vara så korkad, rent ut sagt?
Sorry om jag hoppar på era åsikter.. men jag fattar inte. Jag gör verkligen inte det. Fattar inte att man är så okänslig att man röstar på ett parti som diskriminerar! Har man inte lärt sig något om historien? Har man inte någon empati för andra?

Citerar en facebook-vän: "Ny dag med bitter eftersmak av SD:s intåg, skäms över mina medmänniskors val...!!"

Nu hoppas jag att alla med rösträtt använder sitt förnuft i framtiden och att vi aldrig mer säger ja till ett parti som vill diskriminera någon eller några.

För så här vill jag inte att det skall vara i den värld där mina barn skall växa upp.

Jag vill ha en värld där vi har empati och förståelse för andra. Där vi behandlar alla lika oavsett olikheter. En värld där invandrare, homosexuella och vi "vanliga svensons" lever tillsammans och respekterar varandra. Inte där vi hatar och förtrycker bara för att man är annorlunda.

JAG GILLAR OLIKA !
Men jag ogillar förtryck och fördomar!! Därmed ogillar jag SD och allt vad dom står för.

Är så ledsen för att det blev så här. Så besviken! På alla dom gjort att vi nu lever i ett land där främlingfientliga är med och styr. Fy F-N säger jag bara!!

Färdig diskuterat från mitt håll.

2 kommentarer:

pauladesign sa...

huff ja det er ikke bra det der med de valget. Det blir spennende se hvordan det går med det nye partiet. Lykke til og en regnfull hilsen fra Norge

MM sa...

Jaa... kan inte annat än hålla med ju. Känner fortfarande en stor sorg, men framför allt en SKAM!