torsdag 2 september 2010

Har rättat...

... mitt inlägg om det färgglada köket.
För som Anja påpekade så står det ju faktiskt färgSTARKT ej färgGLATT, som jag skrivit.
Och rätt skall vara rätt.
Men jag blev ändå så upprörd över hur man kan säga att det är färgstarkt bara för att man i en liten del slängt in lite oranget. För mig är det fortfarande ett färglöst och VITT kök främst.
MEN Smaken är som bekant delad, så vill man tycka att det är färgglatt, var så god. Jag själv kräver med färger och mindre vitt för att kalla något färgstarkt eller glatt ;)
Tycker själv att jag inte har ett färgstarkt eller färgglatt hem, medans några säker tycker jag har "för mycket" färger redan ;-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Man är ju så olika, jag skulle aldrig kunna ha så mycket färger och mönster, jag blir stressad av det, och du skulle säkerligen tycka mitt hem är pisstrist! Mycket enfärgat och varma jordnära färger som ljust gult, terracotta och vinrött. Antikfuru. Synnerligen omodernt, men det är vad jag blir harmonisk av! Du av sprakande färger och tokmönstrat, alla är vi olika :-)

Kramis och krya på er / Karin

Jenny Bergvall sa...

`Karin, NÄ jag skulle inte tycka det var trist. Ett hem är ett hem när goa människor bor där och är hemtrevligt. Färgen betyder inte mkt. för mig om jag hälsar på hos någong. Bara man ser vem som lever i hemmet och det inte ser ut som ett museum så kan det inte vara trist ;-)
Kram

Anja sa...

Haha Jenny, jag har missat detta inlägget *asg*

Visst är det kul hur olika man är.

jag fullkomligt ÄLSKAR och är superavis på ditt underbara färgglada hem, för jag tycker VERKLIGEN att ditt hem, om något, är färgglatt :-) men jag lyckas liksom inte få till den looken själv, för när jag väl GÖR något så blir det inte så.

Nu ska vi ju ha ett VITT KÖK, haha med svart bänkskiva och ett riktigt skrälligt golv i orange och blått (marockanskt klinker). Sen sätter man färgklickar m handdukar, burkar osv.

Hade jag bott ensam hade jag haft mkt mer färg. Det är min käre make som är så jäkla minimalistisk. Jag är mer "shabby chic" och skulle vilja ha mer gammalt, slitet och MYCKET mer pastellfärger/starka färger. Men ack med en inredningsintresserad make så får jag inte bestämma helt själv.

Tyvärr ;-)

Är jättekul med folks olika stilar och folks olika hem. Ibland kan jag bli superavis på andra och önska att mitt hem såg ut sådär som deras, men då hade det ju inte varit "mitt". :-)