tisdag 7 december 2010

Våran tisdag i bilder


Idag är lilleman inte helt kry. Nyser, hostar och har rinniga ögon. Men pigg i övrigt och ingen feber. Jakob hemma från förskolan.... för vi vill inte sprida min magsjuka dit.
Efter frukosten dekorerade vi pepparkakorna som pappan bakade med stora sonen igår. Sen blev det tv-spel när lillebror sov. Solen kom fram och vi ville ut ur lyan. Så vi tog en shoppingtur. Hemma igen har vi ätit mellis och slappat. Lekt och hängt på finaste filten. Nu har bästa kompisen E kommit och grabbarna kör bilar för fulla muggar på rummet. Skoj och stoj. Lillebror ropar på mig.. så....på återseende!

2 kommentarer:

till-vidas-ara sa...

fina bilder..vulket mysljus du fått till..den med fönstret är superfin!!! Här har magsjuka också gått i förra veckan - tom jag trillade dit och det var ingen höjdare med stormagen :)))

Kramar Lycke

Cattis sa...

Men så sugen jag blir på en iPhone nu!!! Jag som INTE tänkte köpa en sån. Blir ju så läckra bilder...för det är väl den du har använt här med? Fast jag kanske inte kan köpa kameran för enbart att foto..hehe..Får fundera ett tag till. ;) Inspirerande foton!
Kramelikram!