söndag 26 december 2010

Dan efter dan efter doppardan


Idag när vi vaknade, här hemma, insåg vi att hela familjen var mer eller mindra förkylda. Host och nys. Svullna halsar och sega kroppar. Jag som hade tänkt träna idag. Hmm.. tur jag hann i går! Vi var ändå så pass pigga att vi orkade ut och handla lite. Nya pulkor och födelsedagspresent till en sexåring. Men på kvällen sen insåg vi att bebis fått feber. Så nu hoppas vi på Alvedon och sömn. Nästa år önskar jag oss färre sjukdomar och god hälsa!!

5 kommentarer:

till-vidas-ara sa...

Hoppas ni kryar på er strax!!! Gillade så mycket översta bilden här med gröna väggen och alla tavlorna! Kan man inte få se den lite närmare..mmmmm...

Kramar Lycke

Birgitta sa...

Ni ser ut att ha haft en härlig jul! Håller tummarna för att sjukdomar och annat elände ska lysa med sin frånvaro nästa år.
Kramar

Fröken Pyssel sa...

Tråkigt med sjukdomar runt julen. Hoppas ni blir friska snart! Söta julgranskulor :-)

Själv har jag varit förkyld i, tja, jag är inne på tredje månaden nu. Det blir dessutom bara sämre och sämre. Nu har jag ont i örat, halsen och hostar konstant sen 3 veckor tillbaks. Kanske dags att gå till doktorn? Blä.. Just det du skriver, att jag inte kan träna, är det som är värst tycker jag, nu när jag äntligen kommit igång liksom..

Fröken Pyssel sa...

Ringde sjukvårdsrådgivningen som tyckte jag skulle till läkaren. Så nu ska jag dit idag, men åh, känner mig redan lite irriterad på att jag kommer få vänta minst 20 min på att komma in, trots bokad tid, och sen kommer dom säga något i stil med "jahaja, ja, du kanske kan ta lite nässpray så blir det säkert bra". ;-)

Fröken Pyssel sa...

Ursäkta spammandet men nu måste jag ju berätta hur det gick också ;-) Jag fick antibiotika så har stora förhoppningar om att bli frisk till nästa år ;-)