torsdag 2 december 2010

Drömmer om en ROSA jul!

Jag känner inte alls för att klä mitt hem i rött och sprida ut tomtar överallt. Nä.. jag vill hellre ha en Rosa jul. Vill att mitt hem skall vara ljus i jul.. och pastelligt. Rosa!

Känner mig nog lite motvalls och obstinat. Lite omogen eller egen. Välj själv.

Och vad gör man om man vill ha en rosa jul??... ja då får man skaffa sig en! Eller hur!??

Åkte in om Plantagen idag och fann att dom hade rosa julstjärnor! Jippi!


Lite rött har vi också, men bara lite än ;-)

Min nya favvomugg assisterar som kruka till nästa år ;-)


Funderar på om man skulle ta och måla om någon tomte! Ge den rosa luva istället!??! :.. men funderar bara... för nästa år kanske jag vill ha rött igen. Vem vet?!? INTE JAG! ;-)

11 kommentarer:

Birgitta sa...

Hmm, vet inte om jag gillar det här med rosa jul fast jag kan ju tipsa om att du inte är ensam. Var på Rusta i tisdags och där fanns rosa tomte, gran, julbock m.m. Kanske kan vara något. Min egen jul ska bli röd, grön och vit. Hoppas jag ;)
Kramar

Indra sa...

Min karl höll på att smälla av inne på Rusta i helgen. Rosa fullstor plastgran (ingen liten en), rosa tomte, rosa bock, rosa kulor, rosa ljusslinga, rosa ALLT.
Om du inte varit där så måste du åka dit! Tror minsann dom hade en turkos adventsljusstake också om jag minns rätt?! Kändes också som en grej som skulle passa dig. :-)

Vi köpte en röd.

Jenny Bergvall sa...

Birgitta: Ja jag brukar vilja ha rött.. men nu, nä. Måste ha någon slags FAS nu.. vill bara vara tvärtemot ;-)

Indra: Ja jag var på rusta för ett tag sen, när dom började lite smått med julpyntet... men det är nog dags att åka dit igen. Den där turkosa ljusstaken låter spännande ;)

emblas-kanel sa...

Klart man kan ha rosa jul! Jeg har også rosa julestjerne i år, og synes det er kjempefin. Hadde ikke sette det tidligere år.
Ha en fin rosa adventstid. Så fin bloggen din er med rosa bakgrunn :-)
Klem fra Eva

Jenny Bergvall sa...

Embla: TACK för dina ord!!!

Indra sa...

Jag tror en av dom här är turkos. Lite svårt att se på bilden dock.

http://www.rusta.se/adventsljusstake_p77151156.html

Bocken var rätt söt. :-)
http://www.rusta.se/halmbock_rosa_40cm_p77131391.html

popetotrora sa...

Klart du ska ha en rosa jul om du vill ha en rosa jul! Jag säger som en kompis sa till mig igår: "det är det som är så skönt med att vara vuxen - man gör som man vill". :-)

Om du är sugen på rosa tomtar kan jag tipsa om att dom har flera olika helvita tomtar på Panduro som bara står och väntar på att tas hem av någon och målas. Kanske rosa...?

Lotten sa...

Klart att du skall ha en rosa jul... det är ju heeelt rätt! På rusta har dom ju världens sötaste julbockar i rosa. Jag tänkte köpa en sådan och byta banden på den till röda eller orange ;-)

Kraam Lotten

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Jag är precis som du, brukar vilja ha rött och "äkta" juligt men iår har jag bestämt mig för att köra på rosa, lila och vitt :D

Fröken Pyssel sa...

Rosa är ju jättefint, vare sig det är jul eller inte :-) Jag är inte så förtjust i rött på julsaker alls, men lite rött är det här ändå, fast inte så mkt, mest för att det inte är så mkt julpynt :-) Väldigt söt julstjärna du hittat!

Maria sa...

Jag tror att det är inne med pastellfärgad jul. Jag tittade lystet på alla karamelliga elljusstakar på Rusta, men kunde inte bestämma mig för vilken färg jag ev skulle satsa på.
För mig är nog julen allra mest röd ändå. Jag kör på nostalgi när det är jul, så jag blandar högt och lågt om det är något jag förknippar med barndomen...Glad adventshelg!!