torsdag 9 december 2010

Nystädat vardagsrum

Vi fick ett städryck. Gubben tog sovrummet. Jag tog vardagsrummet.
Nu är det nystruken duk på vardagsrumsbordet. Jag antar att vi snart inte kan har duk... för John kommer ta varje tillfälle att rycka bort den. Så nu njuter vi en stund, av favoritduken, innan han kommer på hur man gör.

I soffan hamnade min gamla tomte som jag tror jag fick min första jul. Alltså för 39 år sedan!

Tycker om den. Hoppas den hänger med i 39 år till.
Någon gång när jag var lite har jag dekorerat ena skon med ett sulmönster:
Sen blev jag nog påkommen... eftersom det bara blev på en sko. Eller uttråkad.


Idag fyller Min fina ängla mamma år. Jag saknar henne jätte mycket naturligtvis. Men jag vet att hon är med sina systrar och väninnor och firar med dajmtårta och rödvin. Samt sneglar ner på oss mellan tuggorna ;-)
GRATTIS MAMMA! I love U now and 4 ever!!

3 kommentarer:

Lotten sa...

Vilken härlig duk ni har där.. och tomten är jättehärlig att ha kvar!
Jag tror nog att din mamma tittar ner på er ;-) Jag är övertygad om att min mamma och pappa gör det... ändå är jag inte religös ;-) Men på något sätt tror jag att vi bär dom med oss.... Imorgon är det mina föräldrars bröllopsdag... hoppas att dom firar det med!

Kraam Lotten

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Grattis till din mamma! :)

Jag gillar ditt vardagsrum, det är på min topp tio finaste vardagsrum ;) Den härliga tapeten och alla underbara detaljer :) Kuddarna på golvet ser jättesköna ut och sen tycker jag som Lotten - fin duk!

Kram Viktoria

Annica sa...

Ja du, nu är det partaj uppe hos änglarna! Tänk vad de sitter där uppe & beundrar sina fina små pojkar! Å oss med för den delen.... :-D Jag säger GRATTIS ANNIKA! & ska nog minsann utbringa en skål för henne lite senare... Kram min fina vän!