torsdag 25 november 2010

Trött!

Varje dag som Jakob skall till förskolan verkar vi ta sovmorgon. Pinsamt att ringa och säga att vi blir sena idag med. Men men.
Just nu kämpar Jakob med att få i sig frukosten. Han, liksom jag, vill inte äta direkt när man kommit upp. Det måste få gå ett tag.
Jag sitter och ser ut på snölandskapet. Känner mig inte alls redo för snö och julpyssel. Men.. det kommer väl. Snart åker säkert lite adventspynt fram och jag kommer i stämming.
Nu skall vi pulsa till dagis och sen tror jag minsann att det blir bebisdate i Sollentuna. *väntar på samtal bara*

Ha en skön torsdag!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Man kan inte alltid vara på topp och så länge han inte går i skolan så är det väl inte hela världen om ni blir sena iväg?! Jag hoppas att ni har det varmare än vad vi här i Norrbotten har. Det är -19 och nordanvind. Ha en riktigt mysig första advent för det ska vi försöka ha.

Agnes

Lit de Parade sa...

Fin blogg! Du är ju fantastiskt bra på att scrapbooka:-)

M @ Lit de Parade

Fröken Pyssel sa...

Det är ju ändå ganska lyxigt att kunna ta lite sovmorgon när man behöver det :-)

Vilket centrum är bäst, Sollentuna eller Stinsen? Har börjat hänga lite i Stinsen, mest för Panduro och lekhörnans skull, men ska kanske prova på Sollentuna också?

Jenny Bergvall sa...

Frk pyssel: Ja du.. jag har inte hängt så mkt. på nya Sollentuna... åker bara dit o går i tre affärer och sen hem. Vet ej exakt vad som finns där. Blir snyrrig i det centrumet ;) Hittar inte. Gillar Stinsen.. för panduro bl.a. och för sushi haket ;) Och för lugnet.

Fröken Pyssel sa...

Där var det :-D

Aha, då var du inget proffs på detta alltså ;-) :D Men bara att dom har Panduro gör ju valet ganska lätt, gissar jag :-) Och så har dom ju en lekhörna, den gillar mina barn :-)