tisdag 12 oktober 2010

Sovrum

Det är SOVRUM som är veckans Tisdagstema på Fabriken. Därför får ni se en bild på vår obäddade säng med klädhög i bakgrunden. Väggarna är röda och möblerna vita. Snart skall vi byta rum med Jakob. Då blir det ett ljusare sovrum för oss och ett Formel1 liknande rum till honom. Men det dröjer ett tag innan jag kan visa upp ett tjusigare sovrum än så här. Så.. Varsågod:

7 kommentarer:

Lotten sa...

Vilken härlig röd färg ni har i sovrummet.... När vi köpte vårt hus 1998 så målade jag vårt sovrum tomatrött det första jag gjorde ;-) Jag kan sakna de röda väggarna ibland...

Jenny Bergvall sa...

Lotten: Ja vi flyttade in 2000 och sen dess har den röda färgen suttit där. Är lite trött på den nu.. så sonen skall få ärva den ;)

Johanna A piece of Asia sa...

Åh vi har ofta också en liten "gosekossa" på vår säng, men i dag blev den "bortbäddad" för mamma skulle ta snygga bilder :-)

En vacker vardag sa...

Tack för titten i bloggen. Kul att du lämnade en kommentar så jag kunde kika in hos dig. Sanningen är att det normalt står en Desktop Mini Carousel på mitt nattduksbord, proppfull med scrapgrejer. Lyfte ner den innan jag tog fotot. Du förstår nog behovet av den eftersom du också scrappar :)

Härligt att se ett "normalt" sovrum också. Såhär skall det ju se ut hos en barnfamilj.

Ha en bra dag!

Lilith sa...

Vilken läcker röd färg på väggarna! Passar fint till de vita möblerna.
Vad skönt att någon vågar visa den obäddade sanningen med klädhögen i bakgrunden - så ser det nog ut hos de allra flesta till vardags tror jag!
Ha en fin tisdag!

... å lilla Vicke vire sa...

Snygg lampa! Och ni har en likadan säng som vi har!!
Kram kram
Victoria

till-vidas-ara sa...

Ser jättemysigt ut ju! Gillar lampan också**** Jasså du kunde inte heller låta bli :) Jag var ju tvungen att shoppa ännu lite mer där idag - huuujeda mej :)

Kramisar Lycke