torsdag 19 augusti 2010

Inte så kry


Har sett bättre dagar i mitt liv. Är inte så kry just nu. I lördags fick jag början till ett gallstensanfall och i söndags blev det ambulans in till sjukhuset. Efter mkt. om och men upptäcktes en 2,5 cm. stor gallsten m.m. i gallblåsan. I måndags opererades jag. Igår kom jag hem. Idag vilar jag hemmavid, med hjälp från både sambo och svärmor. Tack för att ni finns! Nu går jag och vilar igen.. orken är inte på topp just nu ;)

10 kommentarer:

~Johanna~ sa...

Åh nej stackare. Det gör så förbannat ont. Opades sammalika när Milton föddes. Idag kan jag få kramp i gallgångarna. Det går inte göra så mkt åt. Ont gör det, men inte på långa vägar lika som ett riktigt. Hoppas du piggare på fort!

Lotten sa...

Usch, stackars dig! Hoppas att du snart kryar på dig igen!

Kraam Lotten

erry sa...

Usch då, låter inte kul! Krya på dig!!

Vilken fin målning förresten. Kramar

Sara sa...

Har ingen aning om hur det känns, men det låter inget vidare. Hoppas du piggnar på dig snabbt och att du inte har allt för ont !!
Kram Sara

Sandra sa...

Usch, usch, usch!
Inte kul alls.. gallsten är verkligen INTE roligt..

Hoppas du piggar på dig fort nu vännen!

*kram*

Sanna sa...

Oj oj inte kul! Hoppas du kryar på dig snart!
Kraaaaam
Sanna

gunilla|uniquelyme sa...

Åh, det vet jag hur det känns. Inte skoj alls. Fick mitt första anfall juldagen 2002 då jag var höggravid med vårt första barn. Tog flera månader innan jag diagnostiserade mig själv (!) fick kolla med ultraljud och så småningom bli opererad i september 2003. Har fått känsligare mage, men det är ett litet pris att betala med tanke på hur ont gallsten kan göra!

Krya på dig!

Birgitta sa...

Men hualigen! Ja fort kan det tydligen gå, vilken tur att du fick hjälp så snabbt. Vi håller alla tummarna att du ska bli bra å det snaraste.
STOR tröstekram från oss alla i norr.

Maria sa...

Oj! Hoppas att du kryar på dig snart!

Anniek sa...

Oh Jenny, I totally missed this one! Are you feeling better?