söndag 1 november 2009

Helgen har passerat....

...i ett lugnt och skönt tempo.
I fredags var det fredagsmys i soffan för hela familjen.
Eller nja, Jakob sprang mellan soffan och sitt rum där han lekte, fram till kl. 22:00!
Sen stupade han i pappans famn.

Lördagen började med loppis, där jag fyndade lite plåtburkar bl.a.
Sen åkte Jonas ut till landet för att hämta lite prylar som vi behöver ha hemma.
Jag och Jakob tog med oss svärmor och åkte och letade inneskor till mig, samt nya mjukisbyxor till Jakob. Och lite annat kom med också.
På kvällen var jag och Jakob solo igen då Jonas var med "gubbarna" på grabbträff hos Fredde.
Redan klockan 19:00 sov sonen och jag hade lite egen tid och hann scrappa lite kort (7 st.).

Idag, söndag, började vi dagen med familjefrukost och sen kom svägerskan S och hämtade upp Jakob. De åkte till badhuset och badade tillsammans med kusinerna och svärmor.
Vid tolv möttes vi alla upp hos svärmor, där vi åt lunch och firade Susanne.

Hemma igen var det lugnt och pyssligt. Hämtmat från thaistället i Infra. Sen började den jobbiga delen.... att natta en övertrött Jakob.

Just nu, i skrivande stund, ligger han fortfarande vaken och ropar. Han är van att vi ligger bredvid, men nu har han bränt en massa energi på att inte ligga still och att tjaffsa, så vi har nu sagt att han skall ligga själv.. något han INTE gillar. Man vill in och bara krama om honom, samtidigt så måste vi fortsätta det vi påbörjat.. så vi hoppas att han somnar SNART!! För det här blev ju superjobbigt för oss alla.

Förutom det sistnämnda så har det alltså varit en lugn och skön och BRA helg.
Hoppas nu att veckan blir likadan ;-)

2 kommentarer:

Fia sa...

Jag borde ta tag i det där jag med, men så fort vi pratar om det så börjar hon gråta ohejdat. Jag vet att det bara är att bita i och köra när man väl börjat men det tar emot för hon varit med om så mycket. Får se om jag tar det vid jul då vi är långlediga då ska jag även få henne att somna om i hennes säng efter hon varit upp och kissat.

annika5064 sa...

Tack Jenny! Det värmer! Nä, någon kurs har jag inte gått; satte mig och pillade lite i Photoshop och upptäckte att det fick ju bra...men jag vet inte riktigt hur jag ska göra vissa saker, så jag får nog leta upp ngn enkel sida som visar hur man gör! Hoppas att du och bebis mår bra! Kram
Annika