tisdag 28 oktober 2008

Altred Bookclub

I sista sekund anmälde jag mig till Marthas Altred Bookclub, en workshop där man gör om en gammalbok till en anteckningbok, Artjournal eller scrapbooking-bok... eller vad man nu vill använda den till ;-)
In the last second I signed up for the Marthas Altred Bookclub. It's a workshop about how to turn a old book into a new personal scrapbook, notebook or art journal.

Den satte igång i dag och jag har nu börjat.
Har alltså letat fram en av min mammas gamla böcker och satt igång. Älskar den!
It started and I'm on too it.
Found my mothers old books. Love it!


Skall nu klippa ut resten av bilderna, som man får med i kursen.

Kram från en som är utan röst men i övrigt rätt okej.

Kommer vara hemma i morgon med Jakob som har ögoninflammation. Han såg ändå rätt okej ut på ögat nu, tycker jag. Hoppas det inte blir värre. Och att han kan gå tillbaka till dagis snart. Jonas får vab:a på torsdag annars. Har iosf avdelningsmöte imorgon kväll som jag skall försöka gå på, om någon kan komma och vara barnvakt en stund på den sena eftermiddagen.
/ Jenny

3 kommentarer:

Augusti_73 sa...

Var också supersugen på att gå den, men eftersom jag redan går en art journaling-kurs just nu så kändes det som om det blev lite väl mycket på en gång. Ser fram emot att få se vad du skapar på kursen!

/A

Anne Kristine sa...

Hei Jenny :o)
Jeg er også med på dette kurset og gleder meg til neste leksjon.
Ser du har kommet like langt som meg ...funnet bok og skrevet ut bilder og Bingo lapper. Jeg har ikke fått tatt bilder enda....men det skal jeg gjøre. Lykke til videre på kurset.
Hilsen Anne Kristine ....fra norge :o)

Meri sa...

Wow!!! Superinteressant! Jag tror kursen är toppen! Hoppas du mår bättre, nu räcker det med förkylningen tycker jag!! Kram!!