torsdag 4 augusti 2011

Tjejträff och träning

Efter ännu en bra dag på jobbet, så åkte jag till Sigtuna. Där träffade jag upp Cissi, Fatima och Rose på Våfflan. Vi åt och snackade i ett par timmar. Efter det åkte jag till Sats och körde lite motion och styrka. Så skönt. Hade nästan hela gymmet för mig själv. Nja, kanske var vi 10-15 pers... men det är som att vara själv.. för det är ju rätt stort ;)


Imorse var vågen nera på 70-talet igen. Åh, så skönt det kändes. Nu har jag nått mitt sista delmål. Nu är det "bara" slutmålet kvar. Känns okej som sagt! :-)

Imorgon blir det festförberedelser på jobbet och sen efter det åker jag ut till familjen på landet. Nu längtar jag rätt mycket efter mina killar. Skall pussa massor på dom, när jag kommer fram.


Sov gott!


Kram Jenny

1 kommentar:

till-vidas-ara sa...

ojoj vad smal du blivit! måste kännas så skönt, och visst är det härligt att räna kroppen och slippa känna sig tung. vet ju det där efter barnaalstrandet (ler) tror inte det blir någen fler! ja, det är fint, men lite jobbigt att sköta långt hår, men jag njuter i fulla drag just nu. med åren har det inte velat växa sig lika långt av sig själv..

kramar Lycke