måndag 19 januari 2009

Online workshop?


I mitt inlägg med tavlan här tidigare idag, så fick jag två som kommenterade att jag borda hålla kurs. Har själv gått i tankar ett tag om just detta.
Så jag passar på att slänga ut ett par frågor här om detta.


Skulle DU vara intresserad av att gå med i en liten online-målar-workshop hos mig?
En steg-för-steg vägledning, en från-början-till-slut tavelklass?
Eller vad skulle du vara intresserad av att lära?

Tänker själv att det skulle vara något för både nybörjare och sånna som redan "kan" eller har provat på att måla sen innan.
Ett projekt som får er att våga, komma igång eller bara leka med. Att vara kreativa tillsammans, från skiss till något att hänga på väggen.
Men som sagt. Vad vill DU? Det är det viktigaste.

ALLA svar uppskattas!

8 kommentarer:

Mahlin sa...

cool.. jag skulle vilja vara med.. iofs jag _kan_ själv men eftersom ja har så svårt att få ändan ur vagnen så vore det en bra.. spark i ändan för mig! =)

Katta sa...

Ja det skulle vara skoj. Jag har ju lite tids brist men Stor V är jätte intresserad av att rita så för hennes skulle säger jag JA!!
kram

~Karin~ sa...

Ja! Vore superkul! Allt från hur du börjar o med vad tills slutet är jag intresserad av...som du skriver...att göra en tavla från scratch. Det skulle jag vilja ha lite vägledning i. Och med tanke på tidsbrist o sånt så låter online kanon!

kram /Karin

Indra sa...

Jag skulle tycka det var jättekul att få följa en av dina tavlor från start till mål.
Men jag kommer sannolikt inte att måla en egen för jag har inga prylar alls till sånt.
Men som sagt så vill jag gärna se hur du gör. Man kan ju inspireras av det, även om man inte just målar utan uttrycker sig på andra sätt.

Anette sa...

Det skulle vara jättekul att se hur det går till.Skulle jättegärna vilja kunna måla en tavla men jag kan verkligen inte.Kanske skulle våga försöka om jag visste hur man gör.

Augusti_73 sa...

Jag vill veta ALLT! *LOL* Material, teknik, the works.
/A

Monet sa...

Jag vill också absolut vara med. Jag har inte en susning om hur det går till. Kan inte vara med i din tävling t.ex trots att det låter roligt.

Jag målar i verkligheten men vill kunna leka med datorn också! När börjar kursen??
Monica
http://sydfranskby.blogspot.com

Jenny Bergvall sa...

Tack ALLA för erat visade intresse. Jag kommer att återkomma i ett inlägg om hur jag till slut kommer att hålla kursen. Men det kommer att bli i blogg, med lösen för betalande deltagare och alla kommer att få information om materiallista och dyl. väl i förväg. Jobbar på upplägget en stund till.. men ni får snart veta mer som sagt. Stay tuned, som man säger over there :-)