fredag 27 februari 2015

Sportlov

Vi har haft sportlov i veckan. I måndags vaknade jag o barnen (inkl övernattande grannbarn) upp runt åttasnåret. Jag bakade pizzabullar o skar upp grönsaker o blandade dipp till matsäck. Sen drog vi iväg till Gärdet och gick på sjöhistoriska museet. Det blev skattjakt, lek i lekrummet, pyssel och föreställning. 
 
På tisdagen åkte jag och Jakob med på en tripp till Kungsberget. Det var en resa som rosenlunds kyrkan anordnade. Där spände Jakob på sig ett par slalomskidor för första gången i sitt liv. Lite svårt o läskigt tyckte han i början. Men när det var dags att packa ihop igen hade han fått kläm på både svängar o knappliften. Och tyckte det var riktigt skoj!

På onsdag var det jobbdag. John var då med dagmamman till Leos Lekland i Täby

På torsdagen åkte jag och killarna till Kapellskär och mötte upp Annette och Elias för en eftermiddagstur med Vikingline. Jag som ogillar detra med att åka färja hade ändå en trevlig dag och jag är nu laddad att åka på en kommande 24-timmars

Idag fredag är vi hemma o myser. Jag fick sova ända till 9 och då kom John in till mig och mös. Vi låg och småpratade i nästan en timme innan vi gick upp och åt frukost. 
Vår lunch blev det önskelunch: pizza bullar igen med Tomatsallad till. 

Hur har ditt sportlov varit?!? 
Inga kommentarer: