tisdag 23 juli 2013

Men så knasigt det kan bli!!

Jag har gått här ogrämt mig om jag skall fortsätta att blogga eller ej. Trodde inte det fanns något intressekvar från er läsare. Bl.a. för att besöksantalet minskat och mest för att jag aldrig fick några kommentarer. TRODDE JAG ja.. Hmm. Såg NU att det blivit en annan inställning på mitt kommentarsverktyg. Att jag skall godkänna alla innan dom publiseras. Åh så kikade jag och fick se att det var 99 st. kommentarer som väntade på mitt godkännande. Oj oj. Här har jag gått runt och trott att ingen brytt sig nog om denna blogg för att vilja kommentera i den. För även om en blogg är något man gör lite för sin egen skulle så vill man ju gärna att andra också skall vara lite aktiva i den. Med kommentarerna. För det är ju den där tvåvägskommunikationen som gör bloggen mer levande. En blogg utan kommentarer känns ju lite som att sitta och snacka med sig själv liksom ;)
Jaja, nu har jag insett att problemet var helt mitt, som inte fattat inställningarna. Och från och med nu skall vi fixa så att alla kommentarer kommer att synas igen.
Och nu efter att ha läst allas fina ord och hejarop så blev jag så glad och fick nytändning till att blogga lite mer frekvent! Så.. hörs jättesnart igen!!!! ;)
Kram på er!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Klart vi läser ;) Yvonne

Farfars stuga sa...

Tänk hur det kan bli :)

Kram Cia

Vera C sa...

Vad roligt!