torsdag 8 december 2011

Drömmer och planerar kökÖppna hyllor istället för överskåp. Ja det är vi på det klara att vi vill ha. Kakel, tapet eller ?? det vet vi inte än. Färg på luckorna.. hm... ljusturkosgröna kanske?! Korkmatta eller målat trägolv? Hurdana hyllor? Ja.. det är mycket att klura på. MEN så skoj att drömma, längta och sedan finna en persolig lösning. Tror det kan bli jätte fint, när vi väl bestämt oss.


Har du bättre koll än jag, varifrån bilderna är så hojta gärna till så jag kan länka! För jag har visst noll koll nu!

5 kommentarer:

Maria sa...

Förstår att det måste vara hur kul som helst att planera inför hur man vill ha sitt kök.

Persilja sa...

Älskar alla dessa bilder! Skabli kul att följa planer bli verklighet.

Kollade min bloggroll här nere och märker att den hänvisar till mitt förrförra inlägg. Det är nåt skumt med min blogg. Så det går inte att lita på det där som står "1dag sen"det är ju i morse och nyss som jag skrivit nya inlägg. Hmpff.
Har du sett Emma Hambergs kök förresten. Googla så får du MASSOR av inspiration. Världens typ vackraste finaste och roligaste.!

Jenny Bergvall sa...

Maria: Ja det är så skoj!!
Persilja: Ja jag har märkt att det inte hänger med som det skall i min bloggroll... inte bara din blogg utan flera.
Har googlat lite och funnit fler finfina kök! Emmas är fantastiskt.

Anonym sa...

Hejsan,
så härligt att göra om i köket. Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Vi har även en golvtävling och badrumstävling som pågår just nu. Maila mig på vendela.byggla@gmail.com så berättar jag mer!
/Vendela

Farfars stuga sa...

Inga överskåp är det som gäller för mig till huset också. Är så mycket härligt funderande så här i planeringsstadiet. För vår del visar det väl sig dock om det hinns med i den kommande "säsongen"

Kram och trevlig tredje advent!
Cia