fredag 20 maj 2011

Det nämar sig de 40!
Om drygt en vecka är det dags. Då blir jag "tant". Perioden innan och efter också, för den delen, är galet mycket att göra. Jag vet inte hur tiden skall räcka till. För som om jag inte hade nog med festplaner och teckningsuppdrag, så drar jag ju igång en pysseldag och lite annat också. Ojoj, kommer man gå in i väggen nu eller?! Nä... det ordnar sig nog. Men jag vet just nu inte hur. Har ju också en förmåga att vänta med saker och ting til sista minuten... och nu ÄR DET sista minuten. För allt! Jaja. Det är bara att inhalera syret och hoppas att man lyckas ;-) Jobbar ju bäst under press, så nu är det upp till bevis.

Nu förstår ni också kanske varför bloggen är lite tystlåten just nu.


Ha en underbar helg!


Och om nu världen går under imorgon, så TACK för allt!

Kram Jenny10 kommentarer:

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Vad spännande med massa att göra :D Men glöm inte stanna upp och "uppleva" också... men fyller ju bara 40 en gång i livet ;)

Kram!

Anonym sa...

Vilken tur att du inte har något jobb, gnällfia..

Sanna sa...

Grattis i förskott gumman! =)

SV: Jodå det går hyfsat med maten nu..har minskat strax över 20kg (går sakta men säkert ner..en del bara tokrasar men men..) och mår hyfsat.. =)
Skoj att sy vimplar..har redan börjat på några till ;) hehe..

Ha en toppenfin helg! <3
Kraaaaaam
Sanna

Maria sa...

Då är du född nästan exakt samtidigt som min svägerska (som också brukar läsa och kommentera hos dig tror jag). Hon fyller nästa vecka, men firar idag (men vi är tyvärr inte på kalaset i Sollentuna..)

effy sa...

Tja, ifall du undrar... Man känner sig iaf inte mer tantig vid fyrtio. ;D

Jenny Bergvall sa...

Till Anonym: FYI: Har inget fast jobb, men jobbar varje dag! Som PA och vik på förskolor

Maria B sa...

Jempan: Bry dig inte om Anonym, spar tid och energi till allt kul som skall hända framöver!! :O) Kan man inte stå för sina ord utan måste vara anonym, så är det inte ens värt att kommentera!!

Vi, som följer dig i "verkliga livet" och som följt din blogg länge, vet vad du använder din tid till och vilken toppentjej du är!!

Kramen
Maria

Heidi sa...

Tittade in på din trevliga blogg, måste ju bara gratulera till dom 40.. Nu börjar din andra ungdom :-)

Fröken Pyssel sa...

Grattis till 40! Eftersom jag hittils bara tycker livet blir bättre med åren antar jag att det är riktigt bra att fylla 40 :-)

Anonym sa...

Usch, vilken trist anonym-kommentar! Skaka av dig den!

Jag har ju redan klarat av mitt 40-årsfyllande och mår hur bra som helst! Hoppas du får en toppenhelg och halsontet inte ställer till det för dig!

kramar /Karin
http://qurin.blogspot.com