torsdag 10 mars 2011

Scraps
Ojoj oj, vad mycket scraps/pappersspill jag har. Sjukt mycket. Varför är man/jag(!) så dålig på att använda upp det? Man köper nytt och klipper från det och så blir det bara mer och mer scrapbitar kvar. Vad gör du (som scrappar) med allt ditt spill?? Är du duktig på att använda upp allt papper?? Eller är du som jag och samlar det på hög efter hög??

5 kommentarer:

popetotrora sa...

Det ser ungefär likadant ut här. Spillbitar av papper, garn och tyg i massor. Men då och då får jag ett ryck och göra något projekt för att använda upp då mycket som möjligt.

Emma sa...

Ja att köpa nytt är ju så roligt, men jag är faktiskt ganska duktig på att använda upp det, både till kort och en del får 4åringen klippa med.....
Annars kan du ju sälja det, kanske efter färg eller nåt?

Ulle sa...

Grattis till tvåsiffrigt igår:) Vad duktig du är!!!
Jag försöker använda mina spillbitar emellanåt för att minska på högen, suck. Ett par gånger har jag dock gjort storrensning i lådan och lämnat en kasse till dagis. Det är så härligt och se hur glada barnen blir när de får nytt att skapa av.
//Ulle

Anonym sa...

Jag brukar puncha ut fjärilar och andra figurer med mina stansar. Då är spillbitar bra så att man inte tar av stora papper.

Jag vet att jag vid en tidig Täby-mara köpte en påse spillbitar av dig. Det var riktigt skojigt för det fanns många olika stilar som jag normalt inte köper stora ark av. Dessa spillbitar har jag använd mycket. Både till layouter och kort.

~Karin~ sa...

Jag är precis som du dålig på att använda mina spillbitar. Brukar dock då och då göra en rensning och ge det jag inte längre vill ha till Ebbas förskola och det är mycket uppskattat :)

kram /Karin