fredag 4 september 2009

Tjejmiddag

För snart fem år sen lärde jag känna ett gäng tjejer via nätet.
Vi träffade på AFF då vi alla hamnade i samma mammagrupp där.
Vi höll tät kontakt via Junisidan under hela vår graviditet. Vi träffades ett par gånger medan våra små låg i magen. Sen föddes dom, och vi började träffas tillsammans med våra bebbar under mammaledigheterna. Men sen när mammaledigheter tog slut och barnen växte, så har vi inte haft samma täta kontakt.. utan mer sporadiskt på junisidan och inte så många "möten".
Så nu är det länge sen jag såg tjejerna.
Men nu ikväll har vi äntligen gjort slag i saken och bokat bord på en resturang inne i stan.
Det skall bli jätte nice (najs) att träffa dom igen och skvallra om våra fyraåringar och annat som hör livet till.

Jakob skall hem till sin älskade stora Fia och sova över i natt... gissa om han har längtat?!?
:-)

Ha en trevlig helg!!

3 kommentarer:

Rosa Hemmet sa...

hello! :)
Låter riktigt kul det där, och fint med en mammagrupp som kan tipsa och peppa varandra genom även de lite svårare tiderna med småbarn och allt vad det innebär. Roligt att hänga med från början och se (och höra) hur de växer och frodas.
Mera sånt, vi behöver varandra! :)

MM sa...

Tack för igår! Alltid lika roligt att ses och jag skulle förmodligen kunnat suttit kvar ända till imorse och babblat. Kram

Persilja sa...

Jag umgås varje månad med mammagruppen från första barnet.(Han är 15) Vi är en kärntrupp. Först var det med bebisarna i magen, sen med bebisarna och kaffe och bullar, sen med nya små bebisar i magen och fler småsyskonm, sen utan bebisarna med vin och sång, och nu har vi utvecklat det vidare till bio, teater och annat. Supermysigt!